Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då är det Paula min nymfparakit jag fick som sjuåring. Jag tror åtminstone att jag var sju år, hon var en stor favorit hemma. Vi skaffade sedan en hane Pepsi, de i sin tur fick ungar och det blev sammanlagt tio stycken. Som jag älskade att ha fåglar som barn. Hur som helst Paula var mitt första husdjur, och än idag tittar jag gärna på fågelklipp på Youtube och längtar tillbaka till tiden som fågelägare.

9 kommentarer

 1. Fåglar har jag aldrig haft, utan det har mest varit katter och kaniner, min syster hade hamstrar minns jag.
  Och när jag var riktigt liten vet jag att mina föräldrar hade ett akvarium som jag tyckte var väldigt spännande.
  Något marsvin har jag även haft och hund såklart.
  Däremot vet jag att min mormor och morfar hade fåglar ett tag när jag var barn, men jag upplevde dem som lite läskiga.
  Rebecca recently posted..Det blev uppskattat

 2. Paula och Pepsi, vilka roliga namn! Ett kul minne med så många ungar som de fick. Vad gjorde ni med dom? Dör man behöver väl en bautastor bur för så många fåglar eller…
  BP recently posted..Glad måndag

 3. Kul att ha fåglar som husdjur. Själv aldrig haft fåglar. Men katt skaffa mamma & pappa strax innan jag flytta hemifrån 😊. Min önskan är att ha katt här hos oss. Kanske en dag.

  Kram 🤗❣️

 4. Jag har aldrig haft någon egen fågel och är egentligen lite rädd för fåglar. De är fina att titta på, men inget jag själv skulle vilja ha. Däremot kan det då vara fåglarna som man tittade på under vintern som åt från fågelbordet, de var så fina att titta på.
  Mina recently posted..En tanke som slog mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: