Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Porslin: Två tallrikar från Mateus.

Efter jobbet i torsdags åkte jag ner och hämtade mitt paket jag beställt från Åhléns hemsida. Eftersom Åhlénsbutiken här i Falun inte säljer Mateus gjorde jag beställningen på nätet och hämtade i butiken. 89 kronor betalade jag får båda, som ni förstår så låg det presentkort som grund till det billiga priset.

Just Mateus har jag använt vid gäster, de står i köket i det fina skåp jag köpte innan flytten hit i september.

Tänk vilken lycka det är för mig varje gång jag köper något fint porslin till mig själv.

34 Comments

 1. Oj, de var verkligen vackra, har aldrig sett dem eller hört talas om Mateus. Nästa gång jag besöker en Åhlensbutik måste jag titta på dem så att jag ser dem i verkligheten. Kan tänka mig att det är så vackert att duka med dessa.

 2. Det är så smidigt att kunna beställa online och sedan hämta i butiken. Matteusporslin har jag varit svag för i många år och skulle gärna ha en uppsättning jag med. Tycker det är ett perfekt porslin att använda till gäster. Förstår du blir glad av fint porslin. Skulle gärna vilja se skåpet du har till ditt porslin. Kanske bloggat om det redan?

 3. Vilka fantastiska tallrikar!
  Det är alltid kul att kunna unna sig något finporslin och den rosa var verkligen så vacker.

 4. det är kul när man har något att se framemot och något man samlar på och kan längta efter det 🙂 jätte fint porslin 🙂

 5. Det är jättefint porslin, jag har också kikat på det. Toppen då man har tabattkuponger osv så det blir billigare, toppenköp

 6. Jag tänker att man gynnar ändå affären även om man handlar på nätet.
  Så fint mönster det var på porslinet ?.
  Det är lite. Du köper porslin. Jag köper smink & kläder. Samma behov typ ?

  Ta hand om dig & ha det så bra❣️

 7. 89 kr för bägge var helt ok pris. Nästan gratis. Har det gråa porslinet eller rättare sagt håller på att spara till det. Tycker det är så fint. Tittade på djupa skålar idag, men vi får se vad vi bestämmer oss för.

 8. Mateus tallrikar är såååå läckra. Å än en gång så undrar jag hur du bär dig åt att jämt ha rabatter hos Åhléns. Är aningen avis här;-)

 9. Så otroligt fina de är! Jag själv har bara ikea porslin när dt kommer till tallrikar. Tycker de med bubblor är så fina men de är också lite för dyra för att jag ska ha råd med dom. Har väldigt mycket koppar men ingen från mateus men funderar på att köpa en med bubblor. Själv har man ett stort åhlens här i uppsala så ska faktiskt kolla om de har.

 10. Tycker det är så kul och se de porslin du köper till dig själv. Och jag tycker alltid att porsliner du köper är så fina. Och så även nu ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: