Det är torsdag, jag sitter på jobbet på vad andra refererar som kaffepaus. Nu är det närmare ledighet, och för varje minut är jag närmare ledigheten denna helg. Jag känner att helgen är det jag allra helst vill ska vara, precis som att jag längtar efter semestern och ledigheten. Att få vila ut och må bra. Tänker att man har olika saker man orkar och nu är går jag på sparlåga, vilket helt galet år detta varit. Hur man orkat och står? Jag vet inte ibland känns det som att man inte har orken kvar men ändå reser sig kroppen varje morgon.

Solen skiner i alla fall i Falun. Detta till trots att det lovats regnväder, jag känner mig tacksam över solen! Den är så välkommen efter en lång och kall vinter!

23 kommentarer

 1. Ja, det funderar jag över ibland hur man trots svårigheter fortfarande orkar kliva upp och ta sig till jobbet. Hur mycket man orkar ta sig igenom innan kroppen till slut säger stopp. Det här coronaåret kommer aldrig glömmas bort. Så många jobbiga händelser, att leva med rädslan att bli smittad, restriktioner, ja allt som kommer med en pandemi.
  Så skönt för dig att det väntas ledighet igen. Själv är jag ledig idag men jobbar sedan i helgen.
  Hannas krypin recently posted..Äntligen, äntligen, äntligen

 2. Som jag längtar efter semester nu. Men till helgen ska jag och en väninna på träningsevent och ser fram emot det så mycket. Som jag längtar alltså.
  Semestern blir i augusti och vi har allt planer på en resa, om pandemin lugnar sig.

 3. Jag känner precis igen mig i det som du skriver och det är ett under att man har orkat. Jag går också på sparlåga nu. Jag är extremt tacksam för att jag bara ska arbeta halvtid nästa år.
  Znogge recently posted..Arbetsdag 21…

 4. Sol är livsnödvändig och gärna värme dessutom, annars står vi inte ut efter denna vinter.
  Nedräkning mot skolavslutning pågår även här 🙂 skolavslutningskläder är köpta även om det inte blir någon skolavslutning… bara tack å hej klassvis.

 5. Vilka fina tallrikar! Skönt att solen skiner och att du nu är ledig. Hoppas din helg blir bra och att du får vila upp dig och får tillbaka energin. Själv ska jag också ta det lugnt i helgen. På lördag kommer mamma och hennes man på besök.

 6. Njut nu av din ledighet nu i helgen och njut av solen. Det behöver vi alla efter denna vinter. Jag mår som allra bäst nu under våren och sommaren 🙂

 7. Detta år har verkligen varit tufft på många sätt. Tror aldrig tidigare solen och värmen har varit lika välkommen och att kunna vara ute ger hopp. Njut av din lediga helg och ta hand om dig <3
  Mina recently posted..En stund på jorden

 8. Det är lustigt det där. När man jobbar så längtar man till ledighet. Men inte jobbar så längtar man till att jobba 😄å kan tänka sig jobba hur mycket som helst.

  Oja! Varit ett galet år! Men samtidigt lärorikt år. Ser jag det som

  Ja, ibland fattar man inte hur kroppen orkar. Man tänker. Jag orkar inte detta. Men sen ger man sig Faan på att jo, jag ska orka & fixa det 😊👊.

  Oja! Jag är tacksam för varje lite solstråle ☀️ jag får. Därför att sol, ljus & D-vitamin behöver vi nu! 😃 & plus att jag Älskar solen! 🥰

  Ha en skön helg! Ta hand om dig! Kram❣️

 9. Fina tankar om helgen. Och så vackert porslin du visar!

  Med solen och våren ökar hoppet om ljusare tider! Så känner jag. Ja, tänk att vi klarat oss igenom detta galna år. Nu måste det bara bli bättre.

  Önskar dig en fin och vilsam helg!
  TravelAnna recently posted..New York öppnar upp igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: