Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Soliga dagar i maj.

Startade dagen med att vakna hos Björn. Jag och Skilla sov här i natt eftersom jag tog lite vin här igår kväll. Björn syster och kusin var på besök, det var trevligt.

Jag ligger nu ute på soffan på Björns balkong och lyssnar på fågelsång samt göken som sagt sitt: koko,koko ett flertal gånger redan. Igår hörde jag den ett tag med, och Björn hade hört barnen som han bor granne med lockat på göken så den satte igång.

Nu ska jag fortsätta njuta av solen, man vet aldrig med Sverige hur soligt vi får det.

30 Comments

 1. Så mysigt att ni tog vin tillsammans och att du sov över, skön sommarkväll låter det som och jag såg en jättestor ormvråk i går när vi åkte där ute på landet, det var mäktigt

 2. Åh, det är så härligt när man hör göken. Vad roligt att grannarnas barn lockade på göken så den skulle låta ju. Vilken härligt kväll som du fick i går med vin och härligt sällskap. Det låter som en väldigt bra idé att njuta av solen så länge den är framme ? vem vet, det kan vara regn i morgon igen ?

 3. Gott med vin en sommar kväll som det var igår ?. Skönt sen att slippa åka hem. Kunde istället stanna kvar hos Björn & sova. Sen starta denna söndag lugn & skön i lugn & skön miljö ?.

  Göken är så trevlig att höra på. Jag håller med. Jag njuter av solen med in i det sista när solen väl är framme. Som sagt. Vet inte alls när solen är tillbaka igen.

  Hoppas att söndagen har varit skön. Kram! ?

 4. Så underbart att höra göken. Tänker på min barndom nör jag hör den och minns tillbaka alla stunder. Där jag bor nu hörs den aldrig och det är lite tråkigt.

 5. Ja vilket väder vi fick. Hoppas det håller i sig lite nu. Lite vin är alltid gott, och bra att man kan stanna kvar

 6. Låter som att du/ni hade riktigt roligt igår kväll. Kul med lite omväxling och tt du sov över hos Björn. Å di frukostmacka såg himla mumsig ut. Var det kassler som pålägg eller?!

 7. Vilka härliga dagar du haft. Fågelsång är aldrig fel att lyssna på här behöver jag bara öppna fönstret i vardagsrums delen så hör jag fåglarna och det är underbart. Själv dricker jag inte vin och har aldrig gillat det.

 8. Trevligt att umgås med släkt och vänner.
  Så mysigt att vakna till fågelsång, särskilt om man är ledig och kan njuta av morgonen en stund.
  Sv: Jag behöver egentligen inte jobba eftersom jag är pensionär, men gör det ett par dagar i veckan för att det är kul, och om inget oförutsett händer så blir det så hela sommaren. Barnen får komma hit i sommar.

 9. Härligt med varma kvällar då man kan sitta ute och ta ett glas vin.. Lät som du hade en mysig och rolig kväll i goda vänners lag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: