Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vi på Saltkråkan ska göras om, det tycker jag är…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Svårt att svara på, till saken hör att jag förstår att många upprörs. Det är ju så med allt, människor vill ha det som det alltid varit. Vissa hade säkert kunnat tänkt sig Arne Weises gravsten på julafton och hans intalade röst, mot alla olika julvärdar. Jag tänker väl att likt livet så måste saker förändras, så ja är svårt att svara på.

4 Comments

  1. Man vill ju gärna se det som varit ? men klart man kan ge det en ny chans. Det kan ju faktiskt vara bättre också. Allt var inte bäst för i tiden.

  2. ”Så har vi alltid gjort”, är en mening som alltid gjort mig vansinnig. Jag vet att ”samma lika” ger trygghet, men det öppnar inte för roliga förändringar som faktiskt kan leda till nåt bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: