Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag kan inte sluta skratta åt…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Riktigt dåliga skämt, eller åt roliga saker Skilla gör. Åt människor som sagt något roligt eller gamla minnen.

12 Comments

  1. Roliga ord och uttryck, felsägningar som gör att det personen menar blir något helt annat men framför allt blir det när man är något övertrött och allt kan bli så hysteriskt roligt fast det egentligen inte är det – det är de bästa skratten

  2. BQ brukar kika på det här den som skrattar förlorar som finns på youtube och det kan han skratta hur mycket som helst åt. jag må vara tråkig då eller något, men har kikat någon gång med och jag tycker inte alls det är lika kul hehe

  3. Då kan du skratta åt mycket:-) Bra där! Jag skrattade åt din kommentar hos mig och gårdagens inlägg – hahaha:-)

  4. ja min man han kör med gamla historier vet knappt om man skrattar eller gråter suck 😀 😀
    ja jag säger detsamma fast min katt är det som är tokig och gör roliga saker . bra att man är lite lätt road
    lite skratt förlänger livet säger de så bäst och skratta i all covid KRAM

  5. Väntar med spänning på Junis bloggutmaning. Såg att ämnena var uppe i din blogg, men inte ditt första inlägg. Så lägger inte upp mitt förrän du lagt upp ditt första;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: