Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bilar Skilla vår mellanpudel

En tur med Cab, och en nöjd Skilla.

Igår var det riktigt cab-väder igen. Skilla fullkomligt njuter av att åka cab, speciellt när det är varmt. Det fläktar och hon ska därmed sova obehindrat i värmen.

Tänk ändå att förra sommaren hade jag en Skilla i mitt liv, och nu har jag även en BME cabriolet. Två saker jag alltid velat ha utöver barn då, egentligen när jag tänker på saken har jag verkligen allt som jag vill. Det är ganska roligt att tänka på den saken, men även läskigt. Framgångar har jag definitivt fått, men motgångar har varit många med. Tyvärr har väl mina motgångar också gjort mig till den känsliga människa jag är idag, men jag gläds de gånger jag någ framgångar med.

Idag är vi hos Björn. Med vi menar jag: mig själv och Skilla. William har hängt i Rättvik hela gårdagen och även natten, han är på väg hemåt nu. Jag och Björn samt Skilla förstås ska ta en promenad tillsammans om en stund det ser jag framemot. Sommar alltså, även om det är lite för svalt idag för min smak. Jag hoppas värmen som varit i veckan återvänder snabbt igen! För denna mindre värme tycker jag inte om.

16 Comments

 1. Så kul att skilla älskar att åka cab, jag förstår att hon trivs när det fläktar härligt. Jag gillar också den känslan, nu var det länge sen som jag åkte cab. Så skönt att ni är ute hos Björn och njuter, en promenader är så skönt på sommaren. Visst är det skönt när man känner att man har allt som man vill ha i livet ?

 2. Oj, här nere har det inte precis varit mindre varmt – runt 30 grader men tack och lov har det varit lite mer vind idag. Det är underbart att höra människor som faktiskt är nöjda och medger att man har allt man önskar sig i livet…även om vägen dit också kantats av motgångar men det är väl de som får oss att växa och utvecklas, eller hur?

  1. Nej tycker inte jag vuxit av mina motgångar. Snarare blivit svag, jag känner aldrig att mina motgångar varit mig till fördel bara nackdel. Däremot kan jag se mina framgångar som något bra. Jag hade helst sluppit regnet jag hoppas på en sommar likt den 2018.

 3. Ser ljuvligt ut! Hundar älskar fart och fläkt i bilar och i permobiler som jag skrev om häromdagen. Så himla kul. Jag tänker alltid på Snobben i flygplanet när jag ser hundar som njuter av vind!

  Du som är så klok har sammanfattat dit liv perfekt. Det enda du ska försöka är att tänka på alla dina framgångar du haft och har. Låt dom dominera över det ”negativa”. Om du lyckas med det har du vunnit:-)

 4. Hej:)
  Hur fungerar det i bilen med Skilla. Har hon ett bälte? Eller hur fungerar det?

  Ha en fin dag.

 5. man får tänka att man har mkt o lära och vara stollt över det man uppnåt även man lätt tar motgångarna först så glömmer man det positiva.

 6. Härligt med att åka cab och skönt för skilla. Här har det varit minst 25 grader i tre dagar nu och jag själv längtar tills det blir lite svalare. Härligt att ta en promenad med skilla. Det låter bra att du ändå kan glädjas när du når framgång trotts att motgångarna har gjort till en känslig människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: