Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag åker gärna…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

I våran BMW-cab tillsammans med Björn, William och Skilla. Jag sitter gärna bak och känner vinden i mitt hår, eller fram med mina Ray-ban och tittar ut över landskapen. Jag lyssnar på fågelsången och tänker att: Nu är jag levande.

8 Comments

  1. Det är så härligt med en cab i sådant här väder. Känna vinden i håret och en känsla av frihet. Helt klart lyx på hög nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: