Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion Skilla vår mellanpudel Tipspromenad

Sommardagar.

Idag tycks vädret vara lika trist som igår. Det var visserligen inte kallt, men till min sorg var det inte lika varmt som alla andra dagar och på kvällen både regnade det rejält samt var åskväder. Jag vill ha värme sommartid, vet att regnet behövs men för egen del är det INGET som jag vill ha.

Jag hängde i Kniva med Björn och Skilla igår. Vi tog en promenad ihop, och umgicks. Drack kaffe och hade det trevligt. För andra veckan i rad provade jag även Melodikrysset, går väl inte jättebra men känns ändå som något att eventuell göra till en rutin.

Nu på morgonen har jag varit ute på en lite längre morgonrunda med Skilla, jag ska städa om en stund och i eftermiddag är det tipspromenad i Kniva igen.

25 Comments

  1. Jag hade hellre haft det så efter gårdagen. Ser ut som vi får samma skitväder idag. Känner att jag blivit bortskämd de senaste veckorna med 99% sol och värme.

 1. Vi har haft väldigt varmt här, även om det kom ett par droppar igår. Glass är ett måste på sommaren, så gott. många löser melodikrysset, men har inte gjort det ännu. Tror ändå det skulle vara en trevlig morgonrutin.

 2. Jag tyckte det var härligt igår, det är lite för varmt för min smak då vädret är över 30gr, men igår hade vi 22-25 och lite lätt vind på det det var jättehärligt. Tyvärr kom det ju in regn och åska, dock behöver ju naturen regnet i alla fall

  Gott det såg ut med glass och härligt att ni hängde

  1. Vädret har varit trist här också hela helgen. Var dock uppehåll från regnet större delen av dagen igår.
   Så gott med glass!

 3. Jag vill också har sol och värme men tyvärr verkar det bli slut med det nu. Molnen hopar sig och kraftig åska är visst utlovad. Typiskt när det var så härligt.

 4. Igår här var det jättevarmt. Så varmt så att jag ville bada. Men blev inte så. Blev att äta istället. Va trevligt det med. På kvällen åska det & regna här. Skönt. Rensa luft. Idag behagligare temperaturer & bättre luft att andas. Vakna dock i morse att jag var jätte varm.

  Jag håller med. Värme vill jag med ha! Men inte 30 grader. 25-26 grader mår jag bra i ?
  Låter som du ändå hade en trevlig dag igår ?.

  Skönt med en morgon promenad ? Trevligt att gå tips promenad

 5. Även fast jag också älskar värmen så kan jag glädjande skicka över lite värme till dig. Vad spännande med Melodikrysset, minns att min mormor lyssnade på de när hon levde. Tipspromenader är ju roliga, du brukar väl vinna ibland på dom? ?

 6. Även fast jag också älskar värmen så kan jag glädjande skicka över lite värme till dig. Melodikrysset minns jag att min mormor brukade lyssna på när hon levde. Jag är inte bra på Melodikrysset, jag känner igen låter men vet inte vad dom heter ? vad roligt med tipspromenad, du brukade väl vinna på dom? ?

 7. Föreslår att du sätter dig i din cab och styr bilen söderut till nollåttaland. Här var det 29 grader idag och strålande solsken:-)

 8. Inget regn här…eller jo, det hade regnat när vi kom hem idag, men just där vi befann oss undkom vi regnet men var tacksamma för vinden som svalkade lite. Jag håller med om att man inte vill ha regn på sommaren även om man vet att det behövs (men det skulle ju kunna regna på nätterna tycker man)

 9. Trist med åska och regn. Hoppas det vänder fort och att ni får riktigt varmt och skönt igen. Vill också ha varmt på sommaren och hellre känna att det är för varmt.

 10. Härliga dagar du haft. Melodikrysset är något jag själv aldrig gjort själv men känner folk som gör det varenda vecka. Håller med dig om att man vet att naturen behöver regn men gillar inte alls det vädret. Jag tycker dock att denna värme är för mycket och det får gärna bli lite svalare så man kan göra saker igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: