Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja vad är egentligen dålig humor? För vissa är det när man skrattar åt sina egna skämt, för andra är det barnslig humor, för någon annan humor överhuvudtaget. Finns det verkligen dålig humor? Eller är saker bara väldigt roligt ändå, beroende på?

6 kommentarer

  1. hehe min humor ör mkt ironi och barnsligt snusk, vet inte varför det är roligt igentligen. bra inlägg om humor för alla tycker så olika 🙂

  2. Jag tycker det är intressant jag tror att dålig humor inte finns utan att det är mer vad vi säger, för alla tycker vi ju olika och har nog olika humor. Men det är ju inte dålig humor bara för vi tycker olika saker är roliga. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa