Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Dags för fullmåne, hur påverkas du?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har sovit uruselt i flera veckor, eller egentligen månader och år så huruvida fullmånen påverkar nattens sömn vet jag inte. Denna natt sov jag först 23-00:45, sedan vaken till 02:30… Sov sedan till 05:55. Ingen vidare sömnkvalitet och tyvärr känns det som mer regel än undantag. Jag sover knappt någonting.

8 Comments

  1. MAn har ju hört om vänner som beklagar sej över sömnlöshet vid fullmåne, jag har inte funderat förrän nu på senare år om det kan påverka mej, men tror inte den gör det. Jag sover ungefär som du beskriver det, i perioder oavsett var månen är.
    Ibland tänker jag (elakt) att folk överdriver detta, men jag kan ju inte veta hur andra har det.

  2. Här finns det nog bara en lösning – sömnen måste bli bättre, annars orkar du nog inte. Håller tummarna att det ordnar upp sig snart!

  3. Vill inte ens egentligen nämna det men efter jag lämnade hetsen på jobbet sover jag utan avbrott 9-11 timmar per dygn, har funnit ett så lugn och ro…. Men…. jag äter mindre och mindre då jag har ingen aptit alls…. Ibland funderar man över långtidscovid då smaken förändrats totalt…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa