Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder Loppis & second hand

En kofta från Odd Molly. Fynd från Tradera.

Jag har fått lite Traderafeber igen. Det brukar gå i vågor. Men det är kul att fynda och när jag såg denna fina tröja som gick ut om 40 sekunder slog jag till. Jag fick den då ingen annan budat. Perfekt ändå med koftor denna tid på året. Jag älskar ju att slippa frysa!

14 Comments

 1. Vilket bra fynd som du har gjort. Jag har aldrig vågat handla på tradera men jag kanske ska ta mig i kragen och våga, nu när jag ser att man verkligen får det som man budar på ? Odd Molly har så fina kofta så det var ett väldigt bra pris du fick den för ?

 2. Jag gillar verkligen Odd Molly. Just den varianten har jag inte sett förut. Vilken tur du hade som vann auktionen och att ingen annan budat. Funderat ett tag på att sälja på tradera men det är ju så tidsödande så jag tar mig inte tid till det…..

 3. Vilket bra fynd du gjorde. Har för mig att det annars är ett dyrare märke. Har velat köpa från märket Odd molly men har ej haft råd. Kofta som passar så bra nu på hösten som du skriver. Det var väldigt fina färger i den också.

 4. Vilket fynd! Har aldrig den turen med att hitta något till mig själv på tradera. Enbart till barnen. Tycker denna tröjan du fann är verkligen ett fynd; jättefin! ?

 5. Ibland kommer man in i en vis period där man är fast i något ?.

  Jättefin kofta. Liknade du har visat förut ??

  Ha en skön helg! Ta hand om dig❣️

 6. Förr när Elin var i ”dagisåldern” så köpte:sålde jag på Tradera, men nu är det nog typ 10 år sen sist.
  Fin kofta och Du gjorde ett fynd, Odd Molly är ju dyrt.
  ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.