Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar

Fyra dagars ätstörningsbehandling och känslor.

I dagarna fyra har har jag nu varit på min behandling. Av dessa fyra dagar blev det alltså första veckan avklarad. Jag känner mig otroligt svullen i magen, som packad från botten till toppen. Som att det finns så mycket mat i magen just nu att den kommer sprängas, det är ingen skön känsla snarare full av obehag, och det är när magen känns så här som jag brukar ge upp och ge in för svälten.

Men jag har en målbild och dit ska jag. Jag vill bli frisk, slippa leva så här och känna mig glad i saken. Jag ska bli frisk! Det är mitt mål!

6 Comments

  1. Du kommer att klara det här! Du är en intelligent och väldigt smart tjej/kvinna. Så jag är säker på att du kommer lyckas den här gången. Om du har målbilden att bli frisk på näthinnan så kommer det att fungera. Håller alla tummar och tår för dig. KRAM!

  2. Förstår att det är en jobbig känsla, men vi alla vill ju ha en sund inställning till mat. Just mat är så svårt då vi faktiskt måste äta för att överleva.

  3. Jag tror det är normalt att känna så som du nu gör nu.
    Det är bra att du har en målbild. Å att du är så stark i din tanke att du vill bli frisk en gång för alla! Å du får ju den bästa hjälpen förhoppningsvis.
    Sen kommer lite sitta kvar resten av livet. Men att du då kan hantera det.

    Heja dig!!! ??❣️?

  4. Hej, jättebra att du har fått de känslorna och att du känner att de 4 dagarna driver dig framåt även om de är jobbiga, bra jobbat, =D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa