Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Morotens dag idag, vad tycker du om morötter?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker faktiskt att morötter både kan vara gott och mindre gott. Det beror helt och hållet på moroten så att säga. Färska morötter direkt från landet… Det är jättegott! Rivna morötter som legat för länge innan servering? Det är inte gott alls.

1 Comment

  1. Ja jag kan hålla med, och morötter tillsammans med andra frysta grönskar är inte gott, eller heller inte för koka morätter, så det beror liksom helt på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d