Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag kan detta utan och innan.

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag kan mycket om porslin. Olika sorter och vilka som är bra för vilka. Jag kan tipsa vänner om olika och det är roligt att ha en hobby som kanske inte alla andra har, men som jag själv ser som rolig.

8 Comments

  1. Att kunna något som få kan. Man känner sig stolt då ?. Kul att tipsa vänner & familj vad som är bra porslin & inte ?.

    Ta hand om dig❣️?

  2. Känner nog inte så många som är duktiga på det faktiskt 🙂 Roligt att duka fint tycker jag, men har inte så mycket.

  3. Jag kan ingenting alls om porslin, så då kan jag ju alltid gå på kurs hos dig. Du har en annorlunda hobby, och det tycker jag är extra kul:-)

  4. Porslin kan jag inte mycket om. Men jag tycker porslin är väldigt fint att ha. Tycker det finns otroligt många fina glass och tallrikar. Men Mon Amie tycker jag är jättefina och skulle själv vilja ha. Både i skålar och tallrikar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d