Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar

Ätstörningar: Mat, press och livet.

Så var det en ny arbetsvecka igen. Har avklarat dag ett av fyra möjliga. Det kommer bli bra, känner dock att jag har lite smått panik kring saker eftersom huvudet inte hänger med hela tiden. Någonstans så blir det ganska jobbigt när jag försöker hänga med i saker, men hjärnan inte är med.

Jag regerade på saken igår under tipspromenaden, vid två tillfällen kändes det som att hjärnan tappade bort benen. Ja det låter skumt, men precis så kändes det. Vet ej vad det beror på med börjar misstänka att det kan berott på helgens dåliga matintag.

Idag har jag fått i mig: frukost, mellanmål och lunch det här blir bra. Det återstår tre mål till och det ska jag fixa. Absolut på alla sätt och vis.

8 Comments

  1. Skönt med kort vecka ?. Å fy. Vad obehagligt. Händer det fler gånger. Så får du ju ringa Dala ABC. Å fråga vad det är ❤️. Du fixar det! ?. Jag tror på dig! Kram! ❣️?

  2. Jag känner ingen ångest över själva jobbet, för mig är det mer att man ska gå upp så tidigt jämt att jag jämt känner att jag inte sover klart och att Bellis får långa dagar i skolan, det är min ångest. När jag är på jobbet trivs jag. Ja ibland kan det känns som man inte alltid hänger med och man får stanna upp och tänka efter.

  3. Det -är bra att du kämpar på med måltiderna. Du har nog rätt att känslan beror på det du skriver och det är bra tycker jag. Då vet du att det inte var så bra och att du har kommit långt.

  4. Så bra kämpat! ? Skönt att jobba ändå, på ett sätt? Ibland, tycker jag det är skönare att komma till jobbet när det är tufft – då jag kopplar bort mycket där på plats.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa