Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Långfredagen, är dagen lång eller kort?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tror inte dagen kommer vara annat än andra dagar. Men däremot så har jag vaknat lite tidigare för att tvätta, det är en hel del tvätt sedan jag städade Williams rum igår. Ska bli skönt när allt hänger på tork.

2 Comments

  1. Långfredagen är lika lång som alla andra dagar. Men förr fick man inte göra något. Å då känns ju dagen längre.
    Jag får för mig att helgerna. Är långa dagar. Men det är dem ju inte ?.
    Jag tycker det går bra att tvätta. Säger jag nu när vi inte har så mycket tvätt ?. Tvättmaskinen sköter sig själv.

    Glad Påsk ? Ta hand om dig❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: