Dark Mode Off / On
Ätstörningar Specialpedagog

Nytt jobb, nya utmaningar och något att lära.

Intensivt är förnamnet på mina dagar just nu. Samtidigt är det så spännande och utvecklade, jag känner verkligen hur jag för varje dag får energi jag saknat under många år. Jag behövde detta, något nytt och något annat. Under så många år har jag gått runt i kugghjulet och funderat kring min framtid. Nu efter en vecka på gymnasiet så känns det helt annorlunda, detta känns kul jag får energi och får utmanas. Längtar enormt efter måndag när eleverna börjar och det blir verklighet.

Jag tror min ätstörningsbehandling i kombination med längtan att förändra för mig själv medfört att detta verkligen kommer bli bra. Jag ser saker ur andra perspektiv mot tidigare, jag har under så många år mått dåligt. Men det har också bottnat sig i att jag knappt ätit, nu äter jag. Jag rör på mig för att det är skönt och försöker undvika saker son känns tvingande. Det här gör att mer energi finns hos mig, dels för att mat är bränsle men också för att jag inte går runt i konstant stress inombords utan använder mig av olika strategier för att inte bli deppad.

Hösten 2022 och framåt är tiden för förändring för mig, lite som pånyttfödelse det känns bra!

7 Comments

  1. Vad skönt att du hittar någon form av balans. och att du trivs på nya jobbet. Ibland måste man bara bryta med allt för att komma vidare.

  2. Så härligt att läsa att du fått tillbaka energin. Ibland behöver man en ny sak i livet och för dig var det nytt jobb. Så roligt att du kommit framåt och du gör rätt i att undvika saker som känns tvingad. Hoppas hösten fortsätter vara så bra för dig.

  3. Men vad spännande! 🙂 Nytt jobb, själv återgår jag till förskollärarutbildningen (femte terminen, av sju). Meen.. Snart så! 😀
    Hoppas du haft en bra sommar ändå?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: