Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

William 18 år, och att äta på Banken i Falun.

Så i måndags fyllde du alltså arton år älskade barn. Du blev myndig och ska ses som vuxen, vi firade din dag med att äta middag på Banken. Du fick en bil av din pappa i våras, och av mig fick du ljud till bilen, alltså stereo och ljud. Du fick även ett spel som heter ”Hobbypsykologen” samt kort så klart.

Maten var jättegod och kvällen så trevlig. Tänk att William är arton år nu, nyss var han en liten bebis.

14 Comments

  1. Kan tänka mig att det känns som tiden försvinner iväg. Häftigt att han blivit myndig. Morsan brukat säga att hon tycker det var igår hon hade mig på armen. Ändå fyllde jag 34 i år.

  2. Stort GRATTIS till William! Vilken fin kille. Har bara sett honom en gång förut – när du visade honom i samband med en skolavslutning tror jag det var.
    Å maten – herreguuuuuu så gott det såg ut:-)

    Å vilka fantastiskt fina presenter sonen fick:-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: