Dark Mode Off / On
Me & i

Me&I & Apohem.

Jag gjorde en egen beställning på den fina Me&I-tröjan som verkligen ropade mitt namn. Nu har jag den alltså! Känns verkligen som barndomens slutet av 80-90-tal. Blev över ett par helt sjuktmjuka svarta byxor! Dessa fullkomligt älskar jag!

Kom samtidigt hem ett paket från Apohem. Där var det: järntabletter, Magnesium och c-vitamin. En deo, schampo och balsam med plumping effekt från Ida Warg.

Tips från mig som säljare:

Sista veckan att som värdinna få 50% rabatt på dyraste plagget! Rabatt är det fortfarande som värdinna men inte lika hög. Så boka gärna ett party redan idag!

2 Comments

  1. Håller med om att tröjan verkligen känns som din stil. Det är roligt när man kan få syn på kläder som påminner om plagg man hade när man var barn. Vitaminer är väldigt bra att ha. Kommer ihåg att jag förut åt en vitamintablett pga brist av den vitaminen. Däremot kunde de ta bort för flera år sedan efter att mitt blodprov visade att jag inte behövde den tabletten längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.