Dark Mode Off / On
Hjälpmamma & kursledare Sjukdomar Skilla vår mellanpudel

Amningskurs, superförkyld & älskade Skilla.

William var sjuk hela förra veckan och igår var det tydligen min tur. Eller ja otur, jag hostar och hostar. Snörvlar och hostar, vad ska man säga? Det är absolut ingen hit men bara att lite ”gilla läget”. Jag hade i alla fall Amningskurs idag, lika fint som alltid att träffa de fina gravid deltagarna.

Skilla var missnöjd dock, det där med att jag sitter vid datorn är inte hennes cup of tea. Men söt är hon min älskade lilla tjej!

8 Comments

  1. Åh tycker du precis varit sjuk. Du får krya på dig. Tur att du kan ha kursen via datorn och tack igen för hjälpen att flytta min blogg. Blev så nöjd och tycker det känns mer professionellt att blogga via wordpress.

  2. Efter allt vi upplevt under pandemin så hade jag ju absolut inte genomfört en amningskurs med den förkylningen. Men du är ett levande bevis på att vi återgått till det normala. Vet inte om jag ska säga ”bra där”, eller om jag ska låta bli;-)

  3. Men fy så jobbigt att du är så förkyld! Hoppas att du tillfrisknar snart och slipper hostan. Tur att du kunde hålla amningskursen ändå, för det är ju så viktigt att man kan göra sånt man tycker om.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: