Tränat på att lära mig andas.

Då har jag fått träna andning idag då. Gick jätte bra, fick veta att jag andas en del uppe och fick lära mig hur man bryter mönstret och andas med magen i stället. Kändes rätt konstigt att sitta där och andas i magen, djupa andetag är ju inte direkt något jag brukar pyssla med men nu ska jag börja med de. Är extremt spänd i nacken inget jag egentligen ifråga sätter det vet jag redan. Känns bra att jag får hjälp med det här. Vet inte vad som hänt om jag inte fått hjälp nu.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: