Då har jag fått träna andning idag då. Gick jätte bra, fick veta att jag andas en del uppe och fick lära mig hur man bryter mönstret och andas med magen i stället. Kändes rätt konstigt att sitta där och andas i magen, djupa andetag är ju inte direkt något jag brukar pyssla med men nu ska jag börja med de. Är extremt spänd i nacken inget jag egentligen ifråga sätter det vet jag redan. Känns bra att jag får hjälp med det här. Vet inte vad som hänt om jag inte fått hjälp nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: