Tränat på att lära mig andas.

Då har jag fått träna andning idag då. Gick jätte bra, fick veta att jag andas en del uppe och fick lära mig hur man bryter mönstret och andas med magen i stället. Kändes rätt konstigt att sitta där och andas i magen, djupa andetag är ju inte direkt något jag brukar pyssla med men nu ska jag börja med de. Är extremt spänd i nacken inget jag egentligen ifråga sätter det vet jag redan. Känns bra att jag får hjälp med det här. Vet inte vad som hänt om jag inte fått hjälp nu.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: