Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Bajs och nya golv.

Jag har varit på KBT idag då. Precis som jag skrev tidigare. Gick helt över förväntan. Fick en jätte bra kvinna som vi pratade med. Dock sa hon att jag hade läkt mig själv mycket i och med mitt ändrade tankesätt så fick en återbesökstid om tre veckor och hon tror inte heller att jag kommer behöva komma tillbaka många gånger. Visst är jag duktig.

Efter jag varit där drog jag till stan och träffade Lisa, kikade lite i affärer och vi lunchade på maestro tror det stavas så. Sen glodde vi lite på stan till. Sen tog jag bussen hem. Handlade inget vilket var ovanligt för mig del. Gick och hämtade sonen och så lagade jag spagetti och köttfärssås till middag. Vi åt med levande ljus till. Det är mysigt med hösten/vintern när man kan tända ljus och ha vid matbordet, blir så avkopplande. Gick sen och tog ett bad med olivolja och bubbel, tände två ljus och bara njöt. Sen satte jag igång med projektet att flytta möbler från kök och hall till andra utrymmen. Jag får ju nya golv imorgon och kommer således slippa dess jävla äckliga korkmattorna. Kommer bli så FIIIT så fiiiint! Har knäppt en före bild, och kommer knäppa en efter bild när allt är klart. Dock sitter jag idag på mini-datorn och imorgon ska vi sova hos sonens pappa så då kommer det inte upp bilder men håll er till tåls dom kommer. Känns lite trist att inte kunna lägga upp bilder, sen har jag varit seg. Ligger massor med shit i systemkameran bland annat bubbelbadsbilder från i lördags. Ni ska få se, jag slänger in allt när jag orkar.

Haha kom på en rolig sak. På sonens förskola har dom fått en bok från bibblan som heter just BAJS och handlar tydligen om en kanin som bara kan säga Bajs. Sonen var sjukt imponerad av boken och hade memorerat den i huvudet och berättade hela boken för mig. Var roligt, så satt och lyssnade när han berättade och skrattade. HÄRLIGT med roliga barnböcker. Barn älskar ju bajs liksom, bajs ord osv. Där har jag en fördel också, jag är en mamma som fortfarande är i kiss och bajs åldern. Bajs är skit kul. Finns fan inget man garvar så mycket åt som bajs historier, eller när folk berättar om att dom varit så skitnödiga att dom hållit på att skita ner sig på ställen utan toaletter. DÅ dör man själv av skratt. Kiss och bajs är kul. Bra när även barnboksförfattare fattar de.

1 Comment

  1. 2009-11-03 @ 13:27:22

    Haha, bajs is the shit bland mina barn också.
    Dom kan ha sjukt kul åt en ynka fis liksom, snacka om lättroade!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: