The secret life of the american teenager

Gud vad jag saknar den serien. Jag kikar sällan på tv, av en slump råkade jag zappa fram den serien på tv:n avsnitt ett och blev fast. Sen fick jag lov att se alla avsnitten på nätet, och blev fast och fick flera av mina vänner lika fast i serien. Nu har det varit sesongs uppehåll ett tag och jag blir tokig, jag vill se. Gråta, skratta nu. Hatar att vänta på saker, jag är inte en av alla dom som tycker att tålamod är roligt jag vill att saker ska ske nu. OCH nu vill jag se the secret life, funderar skarpt på att köpa boxarna så jag kan gråta här hemma. Serien är jätte bra på alla sätt och vis om man gillar tonårsserier del vill säga. Rekomenderar den starkt och det är med graviditeter hela tiden vilket passar madmasell mycket bra.

På tal om madmasell, jag sa till Anna igår när hon kom hit och dumpade av en bild på mig från jag var liten. Det är nämligen så att fotografen i hembyn gick bort för några år sedan och lämnade då kvar förstoringar som gick vidare till kulturhuset. I alla fall så hade Annas mamma passat på att ta bilden på mig och nu har jag den här hemma. Jätte fin är den och STOR. Från när jag kanske var i sonens ålder. Kanske ska knäppa kort och visa er sen? Får se, hur som helst jag pratade med Anna om helgens körning och sa, jag orkar inte med alla ungdomars tempo herre gud jag är en ansvarsfull dam, inte kan man hålla på och dricka sig full om 20-25 år på det där sättet, nu måste jag förändra saker i mitt liv. Visserligen dricker jag ganska lite egentligen. Folk i min ålder brukar ju supa sig knack varje helg sånt tempo orkar jag inte längre. För 6 år sedan kunde jag lätt dra i mig ett sexpack själv och häva i mig massor med mer efteråt. Eller så kunde jag dricka sprit och sånt.Nu förtiden är jag halvdöd efter en flaska vin och känner att det var inte värt det dagen efter.

Jag är en tråkig lady. Men va fan jag beter mig ändå helt galet ibland. Bara jag är på rätt humör del vill säga. Nu ska jag bege mig till sängen. Imorgon ska jag som jag tjatat om LÄÄÄÄÄNGE få nya golv. Jag är upprymd nästan som ett barn dagen innan julafton. Wiigt typ.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “The secret life of the american teenager

  • 24 januari, 2012 at 13:19
    Permalink

    2009-11-03 @ 11:12:39

    Skämtar du? The secret life of the american teenager är den mest tråkigt moraliska serien sen sjunde himlen! Världens jävla moralkaka!

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: