Dark Mode Off / On
Reklam

Mitt buzzador paket.

Som jag skrev tidigare skulle jag göra ett bajsigt eller najsigt på mitt buzzador paket. DET här blev najsigt i alla fall på ansiktsmasken. Jag la masken och begav mig sen till ett hett bad sjukt härligt. Känslan i ansiktet påminde lite om halstabletter så där svalt och friskt. Nu några timmar efteråt känns huden mjuk och len. Imorgon ska jag dela ut prover i skolan tänkte jag och be om folk berätta vad dom tycker. Jag måste ju göra detta eftersom jag är medlem i buzzador, men jag tycker helt klart det är värt den lilla saken.

buzzadorpaketet och innehållet.

1 Comment

  1. 2009-11-05 @ 08:40:55

    Buzzador är så kul Förstår att det känns skönt med golvet

    Ja solarna var ritkiga FYND då dom var GRATIS nu ska jag bara hitta nå fint tyg som jag vill klä om dom med och sen är det bara att sätta igång

    Ha en trevlig dag! // P

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: