Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

Dagens fynd.

Var som tidigare inlägg talade om förbi maxi. Där gick jag till en hög med böcker. JAG är bokkåt, och hittade följande bok av Jan Guillou – Madame Terror, endast 10 kr stod det på boken men väl i kassan kostade den endast 9 kr så jag kände att jag fyndat (sonens pappa ja WOW du fyndade en hel krona” men va fan från början har den säkert kostat minst 150 spänn så jag tycker det är ett fynd. Dessutom älskar jag böcker och när dom är inbundna är dom LÖVELI!
Har aldrig läst denna, kommer säkert någon skriva att den är skit dålig. MEN tur då smaken är som baken, annars hade livet varit bajs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.