En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Blev alkoholhaltiga drycker på stan, sen drog jag och sonen till maxi. Handla massor till kvällen och hittade en 20 kr låda och hittade lite roligt skit där. Fick även post från CDON fick 100 kr att handla för där så handlade detta spel till Wii:t, jag är en sucker på hästspel. HAHA kalla mig inte vuxen *s*. Sonen var också imponerad så nu har vi att spela lite. För övrigt gick sonen och räknade till 120 idag, det blir mer och mer för varje dag. Han gillar att räkna är kul.

Nä här kommer det jag köpt. Ska väl börja fixa mig rätt strax är ju skönt att vara någolunda klar om ett tag. Ska mysa ner mig i soffan med sonen också.


Spel från cdon.com


Tvålkopp

Badanka 😀

2 kommentarer

  1. 2009-11-27 @ 20:48:02

    Tack för tipset!
    Tror att jag ska prova att ringa till HBO på måndag.
    Vet du om man får bestämma själva hur de färgar, eller gör dom som dom vill?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: