Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

1900-tals festen igår.

Här kommer updateringen. Antar att folk tror jag varit sjukt bakis idag? Tyvärr måste jag meddela att så inte är fallet. JAG mår prima! Förutom då att jag tror jag fått feber igen och rösten inte längre finns IGEN. Men annars jag mår faktiskt sjukt bra. Känner mig rätt så nöjd med mig själv måste jag säga. Hade jätte kul igår och hoppas att dom som var med också hade det. Drog till marres en stund men jag och Lisa, Linns karl och hans kompis tyckte inte det var så kul där så vi drog vidare till ÅH. DÄR var de as kul. Till och med bättre en harrys vill jag säga och att det endast kostade 40:- kr kände jag var HELT enligt mina principer. Vi dansade så kommer nån karl på dansgolvet som jag sett tidigare med Linns karl kompis  och skriker HON där och pekade på mig eller mer NER i min urringning som tyvärr var rejält i och med klänningen ”HON HAR SÅ JÄVLA SNYGGA TUTTAR” , jag bitchslapade honom i luften och pekade finger. Alltså slog honom inte på riktigt bara markerade att nu har du FAN gått för långt. Alltså en vuxen karl på vi säger 25+ borde väl fatta att såna där mellanstadiefasoner faktiskt inte går hem? FAN varje gång jag dricker så ska nån karl påpeka mina tuttar. JA jag har tuttar so what? Jag trodde typ alla tjejer hade de mer eller mindre. Groff, peka på mina tuttar och säga såna saker går fet bort han blev mest patetiskt efter de.

Hade i alla fall skit kul med Lisa därinne. Åkte hem med taxi för Lisa tyckte inte att jag skulle gå själv. Så väl hemma somnade jag och sov som en stock. Mycket skönt, vaknade med SATANS jävla halsvärk och febervibbar så sov ända till TOLV! Minns inte att jag någonsin sovit så länge? Men mår som sagt jäkligt bra. Nu vill jag ha en bakis pizza och godis. Sitter med mysbyxor (plys ala miss sixty) och ett brottar linne. So sexy haha (ironi) . Bilder från igår!


40-tals dam.

🙂


Glitter dricka.

Vi körde jag har aldrig.


Party party 🙂

Related Tags:

2 Comments

  1. 2009-11-28 @ 22:02:07

    SV: Aha! Tack.
    Men hur visste du de?

    Irriterande med karlar som har för kort mellan hjärna och för dålig broms-kapacitet för att hinna bromsa nått däremellan. Han hade förtjänat även en riktig slap, tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.