I helgen köpte jag lite annorlunda snacks till festen. Jag köpte en påse med blandade tuggummisorter som gamla klassiker som jenka och hubbabubba. FOLKET var impade och dom gick som smör i solsken. Köpte även klubbor som jag sedan sett bildbevis där folk gick och sög på på krogen, vilket uppenbart hade dragit kåtblickar till sig. HAHA. I alla fall tänkte jag, från och med nu ska jag köpa sånt till snacks. Kändes som rätt kul allternativ. Tuggummi vet man tar bort den mesta form av lukt, förr när man var liten och skulle in på discon och tuggade man alltid de för att man inte skulle lukta alco, men nu använder man aldrig sånt. Klubborna var poppis så det blir dom också. Om två helger är jag barnledig igen och då har jag lovat min älskade Anna som kommer hem från NORGE imorgon att vi ska ha Lucia fest här och dra på Åh sen. ÅH är mitt nya heaven. Jag är egentligen ingen krogmänniska men på Åh var det till och med KUL att dansa, lagom stort och halvlyxigt. DIT vill jag IGEN! Fattar inte folks besvikelse för Åh?

I alla fall jag ska dit och dansa och bete mig som MIG själv. Jag saknar Anna mycket, i lördags när jag ville ha dagen efter prat som jag brukar kunde jag inte ringa Anna och garva på en gång för hon jobbar och är i NORGE! Jävla Norge som knycker MIN Anna. Tycker seriöst att landstinget Dalarna skulle börja anställa lite fler syrror nu så Anna kan komma hit. Jag och Anna går väldigt långt bak i historien nu. Första gången jag träffade Anna så var jag djupt deprimerad, men ändå fann vi varandra. TROTS att jag kunde ångest och gråta i flera timmar utan att kunna förklara varför. Men sen jag och Anna är lika varandra. MYCKET lika varandra, båda är typiska stora-syskon. Vi har samma råa humor, som för många kanske rent av skulle kallas mobbing. Jag och Anna kan reta varandra som fan och vara ironiska men vi bara garvar ändå. När vi är ute ihop gör vi bara massa tok och flum, skriker könsord och beter oss som vi var 14 i ställer för våra tjugofem och tjugosex. Men Anna är en slags bundis för mig, JAG saknar henne som fan nu när hon är i Norge. Ändå har vi inte bott nära varandra många gånger. Hon bodde på min hemort på helgerna hos sin mamma när vi började träffas. Sen flyttade hon till Falun och gick gymnasiet här och då kunde vi inte heller umgås jämt. Så hoppade jag av gymnasiet och hon tog studenten och flyttade till min hemort. OCH då, herre min yeus. Vi var helt galna. HAHA, runt 23.50 brukade Anna komma farandes med sin gamla betten (en volvo 240?) och vi åkte med snabb fart till statiol som stängde 00.00, handlade på oss chips (jag barbeue? och hon några ost?)  och sen åkte vi hem och bara ÅT i min soffa och kollade på hyr dvd:or på mitt ps2. Vi hade SÅ jävla roligt, och helt galet. Gick och handlade godis i pjamas på videobutiken, och gick hem och kröp upp i filtarna. Köpte en stor jävla familjepizza som vi åt på i 3-4 dagar bara för det tyckte vi var ekonomiskt. HAHA. Anna brukade jobba extra som usk på BB, så när hon kom hem på dagarna hämtade hon upp mig så åkte vi hem till henne och sov i hennes säng. HAHA, vi var som ett gift par nästan. Glömmer aldrig den gången hennes syster ringde i panik klockan 8 på kvällen, jag och Anna låg och sov i Annas säng och så skriker Anna så jag vaknar “TILL SVEG! VA fan ska jag till sveg klockan 6.00 på morgonen och göra? Är du inte klok?” , så visade det sig att Annas systers dåvarande karl skulle ta körkort där och behövde hjälp. Anna tvingade mig sova kvar där, så det gjorde jag. Och klockan 6.00 drog vi mot Sveg. Vi fick se soluppgången och jag och Anna muttrade hela resan. SOM inte det vore nog så envisades Anna med att lyssna på Lasse-stefanz (SOM jag hatar) för dom var ju så sjukt bra enligt henne, MYCKET stor del av resan upp till Sveg. Det var nått med pärla i naveln och glittrande topp och jag ville bara spy när jag tänkte på den där äcklia gubben spana in nån tonårstjej. Sen hamnade vi mitt i Sveg. Där somnade jag, Anna och Annas syster i bilen. Våran “fina” utsikt över Sveg (måste vara Sveriges tråkigaste by/stad?) över deras sibylla. Sen åkte vi hem och på vägen hem lyssnade vi Eddie Meduzas vidrigaste låt “jag har en stor kuk” , jag mår illa när jag hör den. ÄNDÅ envisas jag med att sjunga den 100% av gångerna jag festar ihop med Anna än idag. TROTS att den är så sjukt vidrig.
Sen då så flyttade Anna till Särna och jag till Falun, då var våra sista fester än på Mora festivalen som slutade i Särna, och en I särna/idre och så sista som slutade helgen med gay fest på Palatset här i Falun. Sen blidde jag gravid. Sen har vi festat ihop medans hon pendlat mellan olika orter, men så bosatte hon sig här i Falun i somras igen, och NU igen blev det mest galenskaper. Haha, Anna och jag är helt enkelt galna ihop. Hehe. SÅ jag saknar Anna i massor. Längtar tills hon kommer tillbaka till Falun IMORGON igen!


Hubbabubba effect


Relaterade etiketter:


1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: