Jag var sjukt sugen på taco idag så tog med sonen i regnet efter jag hämtat honom och drog till till Maxi och handlade tacoingredienser och så gick vi hem i regnet. DE regnade något för jävligt. När vi kom hem mötte vi våran granne här i trappen, hon verkar gilla sonen så vi små pratade lite. Hon väntar bebis, berättade i somras att hon var planerad tills december så idag såg men hur tungt det var så frågade lite. Hon sa att nästa vecka är hon beräknad till, så säger sonen “DU kan väl komma och hälsa på oss någon gång?” Så sa jag, JA gör de. Alltså jag är rätt blyg och typisk Svensk, vill inte tränga mig och sånt. Hon blev jätte glad och frågade om jag menade de och de gör jag självklart, så då bjöd hon upp oss också. Jätte kul, roligt att lära känna nya människor. KUL också att det blir ett till barn i det här huset även om det är stor ålderskillnad mellan alla barnen. Sonen frågade om vad bebisen skulle hete så vi fick höra lite namnförslag. TÄNK om man var så där framåt som barn är. VA mycket vänner och bekantskaper man skulle kunna skaffa sig. Tror hon är i min ålder, men sånt frågar man ju inte.

Köpte dagsljus på maxi på tal om något annat. Ska elda varje dag fram tills jul från och med imorgon. FÖR imorgon är det DECEMBER!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: