Tänkte slänga in mitt sista inlägg för idag. Hade tänkt jobba imorgon men bestämde mig för att jag tar och pluggar istället, behöver det samt att det är skönt när det är klart så kan man ha myshelg i helgen.

Haha jag och Lisa gick till Clas Olsson idag, hittade världens roligaste lilla duschslang. Jag skrattade som fan typiskt min humor. Kommer väl nån humorbefriad tråkmåns och skriver “JAG hade sån på BB och dom var jätte bra.” För allas information de hade jag med. MEN HUMOR är det ändå. HAHA

HAHA läs namnet XD

HAHA för intimvård. Så jävla roligt XD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.