Är vad jag pysslar med för stunden. Har röjt lite grejor som ska ner i förrådet på Williams rum. Leksaker han inte leker med längre, ska bli skönt att lägga ner sakerna där så syns de han leker med liksom. Mer plats för sånt. Sen han leker med mindre och mindre saker nu. Går mer åt tvspel och datorn, eller leka med kompisar och pyssla. Är ju så, sen leker han med lego och bygg saker också. Men han har väl kommit ifrån med såna alla leksaker nu är det endast det som är intressant han leker med.

Ska gå ner på stan och träffa Lisa om en stund. Vad händer för kul för er?


1 kommentar

  1. 2010-03-03 @ 15:13:28

    Ahh, skulle också behöva rensa! Barnen har ett lekrum i källaren, men dom är aldrig där numera, allt dom leker med finns på deras rum, så lekrummet ska bli förråd är det tänkt…
    Jag tvekar dock om rensning där för jag inbillar mig att det bor megastora spindlar där bland sakerna och jag skulle svimma om jag lyfte på en sak och ut kommer en stor fan! Hittade en megabjässe där i somras och jag har inte varit in i rummet sedan dess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: