Nu ska jag gå och börja med middagen. Eller ja sätta igång och koka potatis. Vi ska äta rödspätta med potatis och någon sås. Sa till sonens pappa att handla någon god sås till maten så ska bli kul att se vad han väljer för gott. Nä om jag ska fixa med potatisen nu då. MATEN och MAGEN kallar. Vill ha choklad, kanske ska ge bambi ögon till sonens pappa och muta med någon så han handlar med något gott till mig. Gogish!


1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: