fbpx
Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Living and room.

Den 24 April ska jag ha Living and Room homeparty hos mig. KÄNNS spännande, gillar ju inredning så det här kommer nog bli roligt. Får hoppas MÅNGA kommer.

Kikade på deras hemsida och dom har massor med fint som jag vill ha. Ska försöka ragga fler folk, har man tur kanske man kan få med många. Smsade 11 stycken och Sandra svarade ja, får se hur resten gör. Gav dom till den 20 april på sig att tänka i alla fall. Tänk en April lördag med fina vår och sommarprylar som säljs. Jag kommer att bli lyrisk. För er som vill kika in? Här har ni adressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: