Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggsvar.

Hittade denna roliga sak när jag googlade runt. Skit kul, dock om ni vill ha sånt själva måste ni bli medlem innan den 9 Mars för då kommer endast inbjudna kunna vara med. Jag tycker den verkar rolig. Om ni ställer en fråga till mig, precis vilken som helst. Om jag vill hjälpa dig med din blogg, eller vilken skostorlek jag har kan ni göra det där. SMART va?! Här har ni länken till bloggsvar i alla fall, och blir ni ändå medlem där kan ni välle ta och skriva något hos mig också. Hehe.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: