I brist på en kall bärs.

Igår så gick jag ju och hämtade tre paket som jag lagt ut här på bloggen. Förutom de passade jag på att köpa mig en ramlösa. JAG älskar ramlösa granatäpple tyvärr finns den inte att köpa någonstans om man äter ute, då är det typ naturell eller citron vem dricker de för de är gott liksom? Nä tacka vet jag ramlösa granatäpple. Hur som helst, så är en ramlösa på vintern ett bra ersättare för en kall bärs.

I alla fall knäppte jag lite bilder på väg ner på stan en Mars morgon klockan 8.00 i Falun.

 

Solen över Falun. Gruvan syns där vid horisonten.

Baksidan av den lilla delen av Falulasarett

GODASTE drickan.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: