Åh jag blev helt varm i kroppen idag. Solen som lyste och fåglarna som kvittrade. Jag tog med mig sonen ut i det vackra och varma vädret. Han sprang runt och riktigt nöjt det samma gjorde jag. Mötte upp ett par där kvinnan sa “HEJ grabben” åt William, William kikade upp och sa hej han med. Människor blir så himla glada när solen tittar fram, pratar och ler. På vintern när snön vräker ner ser dom flesta stressade och ledsna ut har ni också tänkt på de? Jag klassar nästan luften som VÅR. Kanske man kan se det som på börjad vår i alla fall?

Vi gick i väg där på lugnet området och hittade världens största i Williams tyckte snöhög så där klättrade han och tvingade upp mig i också. DE var skit kul. Sen gick vi vidare och mötte upp en kvinna med två hundar William frågade henne om han fick klappa och det fick han. Sen var William lyckligare en lyckligast, han älskar hundar. Det känns så tråkigt att jag inte kan låta honom få djur eller ge honom den biten, att jag inte kan hjälpa honom öppna en förpackning med nötkräm eller annat som normala människor kan. Jag hatar att ha allergi och astma. Visst det är så lätt för andra att tänka men lite snuva står man ut med, men snuva är det verkligen inte. Det är en sjukdom man kan dö av om man har rejäl otur. JAG hatar den, haft den så länge jag kan minnas men har ändå aldrig riktigt accepterat den.

Annars då? Vi gick över bron hemåt och när vi gjorde de så började jag till William, se trollet därinne. HAN blev störd och tyckte jag var SÅÅÅ fånig och SÅÅÅ löjlig. Så är det hela tiden nu, man kan inte ha vissa kläder för de är töntigt eller FÅNIGT och ser nån mig i det här eller om du gör så där mamma kommer mina kompisar tycka du är fånig och du är pinsam. SKIT kul ålder haha. Jaja, i alla fall så busade jag med honom tills han började skratta så sen var jag inte så LÖJLIG längre. Vi sprang runt och lekte och William skrattade, jag tog hans svans som vi gjorde av en pinne med som en rundboll med kvistar fram. Sen blev jag prinsessan sockersöt och William en riddare, efter de blev jag Marion i Indiana Jones och William indiana Jones. Till sist övertalade William mig att vara Leija för han skulle vara Dart wader hehe. Sen kom vi hem.

I alla fall var han sjukt gullig innan vi gick ut. Jag har typ en vit blus på mig lite hippie inspirerad och William sa “ÅH mamma vad du är fin” ibland är han så sjukt snäll och andra stunden ska han vara cool och tuff och mamma är bara ocool och helt lost.

 

Mamman på falteverest
Spanar på vägarna. Några få som åker söder ut.


En lyktstolpe med hatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: