Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

En sjuk mamma.

Fy fan jag har fått något influensa liknade på mig. Värker i bokstavligt talat hela kroppen. Ända anledningen till att jag satte mig här var för att inte sova hela tiden, tänker att det kanske gör mer ont om man ligger hela tiden också.

Jag har ont från huvudet till tårna. När jag skulle ta mig upp nyss fick jag typ tvinga benen att resa sig. Sen att jag har astma gör knappast saken bättre. Sonens pappa hämtade sonen så jag är själv. Nä ska gå och lägga mig. Ska svara på alla mina 11 kommenterer så fort jag piggnat på mig. Fick nästan en chock när jag såg alla. Hehe fast kanske beror på att jag svarar på kommenterar rätt fort, sällan jag ser alla på en gång. Sen jag är ju ingen STOR blogg direkt, vissa får säkert över 50 per dag. För mig är 11 rejält många hehe.

Nu ska jag lägga mig i sängen. Förhoppningsvis ger min influensa liknade symptom mig några roliga och intressanta tankar att skriva.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: