Brukar ni spela bingo på nätet?

Jag har gjort det några gånger, tycker till och med att det är kul. Bingo på tv är väl så där, men på nätet är det roligare. Det roliga med spel på nätet är att jag brukar ha turen att vinna. Antar att man inte ska skriva så, men samtliga av spelen som finns med på listan där har jag faktiskt vunnit lite på. Minns när jag vann 1500 kr då var jag glad. Hehe, kanske man har tur ibland? Sitter och grubblar på om jag kanske ska prova på att spela idag också, nu när man ändå har ont i magen och är trött. VEM vet man kanske har lite tur i oturen? Hade inte precis varit fel att vinna lite pengar, är sugen på att köpa något fint till hemmet, dessutom känner jag mig rätt vissen och nere idag. I alla fall så tycker jag bingo är det roligaste spelet på nätet, förstår mig inte på poker så kan vara därför men bingo är ju klassiskt så det är enkelt och lätt att vinna på. Kanske något ni borde prova också? Vem vet ni kanske vinner några tusen lappar. Jag skulle vilja vinna 2000, skulle passa utmärkt till den här månaden.


1 kommentar

  1. 2010-03-11 @ 17:20:18

    Jag gjorde det förut.. Fy fan. En jag jobbade med vann 15 000 första gången hon spelade så därför ville jag försöka jag med. Några veckor efter det vann den jäkeln ytterligare 19 000.. Helt sjukt. På Bingo!!!! Själv vann jag en 500hundring som mest.Som jag spelade bort igen..hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: