Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Vinna en biobiljett av Dalarnas Studentkår.

Svarade på några frågor om Dalarnas Studentkår för någon månad sen. Hade totalt glömt bort det när dom ringde idag och berättade att jag vunnit en biobiljett. GISSA vem som blev glad. Så vilken dag som helst nästa vecka kommer jag få en biobiljett. Tänk att man kan ha tur o oturen, jag tycker då det känns bra för jag är sjuk och så.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: