William åkte skidspel. Envisa ungen blev förbannad och skulle inte åka när hans tremänning åkt om honom… Alltså han är inne i en period utöver det vanliga. SNACKA sur och tvär period. Förutom de är jag sämst på allt, jag fattar ingenting, jag är fånig och töntig. Ingen annan mamma är så dålig som jag och andra mammor skulle visst låtit honom äta godis alla dagar i veckan och låtit honom vara uppe hela natten lång. ALLA andra mammor låter sina barn göra så UTOM jag då, jag är sträng och han får endast äta godis på helgen och sen är jag löjlig som inte låter honom vara uppe hela natten för alla andra barn får de. Jag är dock imponerad av alla andra mammor där ute som låter sina barn vara uppe hela nätterna och att ni inte är rädda om era barns tänder. HAHA.

ROLIG ålder, finns säkert dom mammor som blir ledsna av sånt här jag ser humorn, om jag fått en krona för varje gång jag sa så till min mamma när jag växte upp hade jag varit miljonär. Barn tycker alltid just sina föräldrar är dom värsta. Därför finner jag det rätt roligt när folk talar om den bästa åldern att få barn, tyvärr finns den inte barn tycker man är sämst oavsett ålder. INTE jämt men ofta och så ska det också vara. Barn ska inte lyda och tycka att sina föräldrar är bäst jämt gör dom de är det nog något som inte står rätt till. Dom måste ju frigöra sig från föräldrarna någon gång, det är naturligt och som förälder behöver man bara visa att man älskar sitt barn oavsett barnets hårda ord så mår barnet bra ändå. För i alla fall jag minns hur jag kände mig som barn när man sagt så där, man fick skit dåligt samvete och sa förlåt och gissa vem som mer gör det? Även om det tar tid, min son har nämligen åsnans envishet och citronens surhet.

I alla fall allt med surheten började i backen, William är på väg uppför och kämpar på framför honom är det nått smart arsel till förälder som lyfter in sitt barn framför William, den ungen kan inte åka snabbare och William höll ju sin takt liksom, han råkar åka på hennes skidor bakom (det är barnskidor dom åker bara rakt fram liksom) den där rabiata kärring jävlen började skrika SE HUR DU KÖR, DU får inte köra på henne till William. Jag blev skit förbannad och sa högt till både William och hans pappa VILKEN JÄVLA KÄRRING. Hoppas hon hörde, jävla kärrig jävel jag hoppas hon får en böld i röven i natt. Hatar när folk skäller ut barn som inte gör något, okej om William kört in i flickan med flit men han råkade var inte meningen alls. FITTKÄRRING hon förstörde verkligen min dag, efter de kommer Williams tremänning och kör om eftersom William hamnade bakom den där bromsklossen till tjej då mamman lyft fram henne. William blev skit ledsen och ger upp mitt i spåret och vill inte åka mera. Jag önskar jag sett kärringen senare hade sån lust att berätta vilket praktarsel hon var och när hon gjorde så där förstörde hon hela loppet för William nästan. William kan ta att man blir arg på honom men vem fan kan ta att bli utskälld när man inte gjort något för att vara elak? INGEN ska behöva ta sånt, varje vuxna eller barn. JAG hatar när vuxna beter sig så där. Sen flickan hon brydde sig inte så var bara den där mamman som var en rabiat kärring jävel ingen annan.

I alla fall efter mycket övertalning så åkte William till sist runt. När han kommit runt fick han medalj, sen provade han backhoppning. NI skulle sett hur han lyste, det var verkligen Williams sport det. Han hoppade ½ meter och ramlade inte, åkte två gånger. Sen sa han MAMMA det här vill jag sporta med. Så jag antar att det är de som är Williams framtids sport. Undra bara hur mammans nerver ska klara något sådant?

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: