Haha jag har slängt på mig fredags outfit, tänkte att jag skulle ge er en liten kik. Dock utan mig på, jag har glasögonen på mig och dom är det ytterst få som får se mig i.

Denna fredagskväll till ära bär jag en siden pjamas (skjort) som min mamma köpte till sig själv när hon väntade min syster 1996-1997 men aldrig använde, den är i XL vilket förklarar för hennes graviditet. Pjamasen fick jag när jag väntade sonen och missbrukat sedan dess, sjukt skön och jag har alltså haft den i 6 år nu. Mycket bra sak.

Till det bär jag ett par pjamasbyxor storlek S som jag köpt från HM 2005. Detta är min härliga fredags outfit, bättre än så kan man inte ha det.

Freeedagens outfit
Mönstret är bara för sexigt.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: