Illamåendet dödar mig.

Alltså jag blir galen, nu har jag mått illa i över en vecka. Har ont i magen och vill helst försvinna från jordens yta stundvis. Alltså jag vet inte vad jag ska göra. SKA man behöva må så här? Jag vill ha provsvar, jag vill också väldigt gärna veta om det är gluten. JAG hoppas det är gluten. Hela mitt liv skulle bli så mycket bättre om det var gluten jag är överkänslig i mot. Jag skulle slippa gå runt varje dag och må dåligt, kanske få ett liv där magvärk inte alls är något att ha hela tiden, slippa perioder med att kräkas i 3-4 veckor utan problem. Jag vill få svar, tänk om jag kunde få veta du är överkänslig mot detta så undvik det och du blir frisk. FRISK!!!

Jag ska inte skriva negativt bara folk tycker inte de är kul antar jag, samtidigt det är min blogg så jag får skriva va fan jag vill.

Lovat William donken till lunch, han drar till sin pappa i helgen. Blir borta hela helgen. Dock ska jag upp och kika på skidspelen imorgon så då får jag se honom en sväng då. Sen på söndag är det Blingo party hos Williams tremänningsmamma. Eller ja sonens pappas kusin också.

Vad ska ni pyssla med idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: