Questions & Answers

Fula ord listan.

OKEJ här kommer fula ord lista igen. Jag har ju skrivit om sånt förut, ord dom är så sjukt fula. Här kommer flera.

Jag berättade för Lisa idag att min plånbok gått sönder, skrev det med lite sorg eftersom jag haft den i fem och ett halvt år och den blivit en god vän. Jag är inte så speciellt intresserad av väskor, skor och plånböcker.
I alla fall sa jag till Lisa att “VET du att vissa kallar plånboken för PUNGEN” . Alltså när jag tänkte på det mår jag illa. Alltså de är så fult ord, NU ska jag häva upp pungen liksom… Vem fan kommer på att kalla plånboken för pungen liksom? PUNGEN (usch) , typ pengapung (urk) . I alla fall så påminner Lisa mig då om ordet PLUSKA, jag har inte hört det fula ordet sen jag var liten. PLUSKA vem fan kommer på de då? Det låter ju i samma klass som pungen, fast pluskan låter som ett fulare smeknamn på kvinnans könsorgan. ÅH vill du känna på min pluska(!) Alltså det finns så sjukt mycket fula ord.

Ett annat ord som är fult är folk som försöker förfina ordet knulla med “älska”, vad då älska? Jag hatar sånt typ när man ser på days of our lives så står det “ÅH vi ska älska” jag tycker det låter skit fult, folk får säga vad dom vill men för mig så säger man knulla eller juffsa eller något annat knasigt påhittat ord men inte älska. Haha, skulle dö om någon frågade om vi skulle älska. Hade fan trott personen varit störd *hehe*.

Lika folk som försöker vara fina i kanten och säga vi knullar inte vi myser. Öh myser? Myser är väl när man borrar ner sig i soffan och äter godis typ, eller kramas inte fan är det det samma som att knulla? Vet inte hur det är med er men jag är då ingen tråkig jag vill mysa och älska människa om man nu måste träna på att göra barn kan man väl tala svenska om det och säga knulla kort och gott.

SÅ nu fick jag ur mig det!

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: