Alltså vad är det jag missat? Igår hade jag besökare på 160 pers. Alltså jag förstår inte vad som hände igår? Fick massor med kommentarer men begrep aldrig varför begriper ännu mindre nu. Var någonstans har jag synts så till den grad att jag fick 160 besökare? Haha undrar om det var rubriken till mitt mina drömmar inlägg som drog hit folk? Fast samtidigt vart skulle folk sett det?

William var super nöjd med kalaset. Han riktigt lyste berättade hur han dykt och varit under vattnet och haft skit kul, min fisk. Ja han är som en fisk alltså dock om man tror på astrologi är han en våg. Hehe när jag skulle hämta honom idag höll jag på att krocka med Kalla när jag gick för att hämta sonen, jag tog med ett paraflax för jag orkade inte komma hem med ytterligare en centimeter snö på hövvet (för er som kräver svenska HUVUDET) så jag tog paraflaxet (paraplyt) . I alla fall så när jag går där började jag må akut illa gick liksom och funderade på närmasta hörn att spy i när jag nästan krockar med Kalla som var på väg bort från skidspåren, var rätt spännande. Jag tänkte JÄVLAR va bekant hon är, fick fundera om det var någon jag kanske kände tills jag insåg JA JUST JA de är ju HON! Var rätt spännande, fick man oanmält se en kändis idag då.

EN annan kändis jag såg var ju som sagt snön. Snödrottningen var dock inte välkommen idag. Jag är less på snön nu, och när jag var liten hade jag en film med Rainbow brite där det sas att hon gjorde våren. Därför önskar jag nu att våren kan komma, ingen mera snööö nu vill jag ha tussilago och gullvivor. Sen vill jag ha syrener. JAG älskar syrener dom luktar ju så sjukt gott.

Igår råkade jag helt missa att det var körslaget så mamma berättade att jag skulle kolla idag, min kusin var med. Det var kul att se, han kom dock inte vidare men han var med i tv:n i alla fall. Aldrig sett körslaget innan men lär väl kolla nu då. Min musiklärare var med i kören också. Spännande när man är från orten.

Orsa är minimalt litet, folk som inte vet vart orten ligger eller vad Orsa är förstår nog inte HUR liten byn är. Kanske ska ta med kameran nästan gång jag åker dit och fottar så folk får se.

Det ända som gjorde den där byn levande var Orsa yran, annars var den så tråkig att jag vägrade befinna mig där. JAG ville bort. Visst Orsa är fint att titta på men så jävla tråkig och sen jag har dåliga minnen därifrån. Min tonårstid var jag mest i Mora på, Mora är inte eller speciellt stort men jag hade kul där i alla fall. Det roliga med små orter är vart alla hänger. I Orsa hängde alla utanför centralkiosken när jag var yngre, i Mora hängde man mest på gågatan. Här i Falun? Här hängde folk på mc donalds men nu förtiden tror jag dom yngre hänger vid ica supermarket nere på stan, eftersom donken flyttade till regimentet.

Var hängde eller hänger man där du kommer ifrån? När man är tonåring alltså? När man passerar 18 slutar man ju hänga ute. Men vart hängde ni? Eller vart hänger ni? Berätta.

1 kommentar

  1. 2010-03-22 @ 09:03:50

    Haha, här hänger folk i entrén vid Coop, eller iallafall gör barnens tonårskusiner med kompisar det…Verkar himla skoj liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: