Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Fick tillbaka på skatten.

Ett jubel utbröt när jag fick tillbaka på skatten, inga större summor men tillräckligt för att jag skulle JUBLA. Inte för pengarnas skull utan för jag alltid är livrädd för att få betala tillbaka MIN skräck.

William sover nu, det luktar spackel i hela lägenheten, skum lukt. Får lite huvudvärk av den, imorgon kanske dom börjar tapetsera också? Dom har målat väggarna så det ser sååå fint ut nu. Me like!

Jag har en plan för kaklet inne i köket, ni får se när jag är klar med det där. ROLIGT, jag älskar att pynta och fixa hemma. Sa till sonens pappa idag, TÄNK om jag hade ett hus, så sa han. JA tänk va fattig du skulle vara. Haha, jag sa : BARA för jag handlar och fixar till hemmet eller? Han bara mmm, så sa jag vi har olika prioriteringar jag och du, du köper bilar och jag köper saker till hemmet. Hehe, fast sånt är ändå alltid skillnad för karlar. Karlar tycker jämt att vi tjejer slösar men sen när dom köper bilar och bildelar (vänner säger även teknikprylar men jag är teknikprylnörd själv så därför kan jag inte säga något om den saken) så är det faktiskt NÖDVÄNDIGT. Saker till hemmet är inte lika nödvändigt tycks karlar tycka. Jag håller inte med saker till hemmet kan man inte få för mycket av.

På tal om saker till hemmet lär jag köpa mig en slagborr. Tänkte borra upp vitrinskåpet så då lär jag ha en sån, dessutom finns det lite mer som skulle vara bra att ha en slagborr till. Ibland tänker jag att man skulle sätta upp tv:n på väggen men så blir jag ALDRIG I LIVET typ (jag säger dock inte aldrig, jag säger aldri i livet om jag säger så.) är rädd för att tv:n ska ramla ner. HADE blivit så förkrossad om min tv gick sönder.

Kanske skulle göra en videoblogg nån gång, har tänkt det några gånger men ångrar mig. Så får ni höra mig prata lite, kanske skulle vara intressant. HAHA.

1 Comment

  1. 2010-03-22 @ 21:15:53

    Visst är det skönt att slippa restskatt??? Jag var så jäkla nervös precis innan jag kollade.
    Kul att fixa i hemmet.. Jag älskar att köpa heminredning och greja, Ante tycker bara att jag är jobbig som är så besatt av att göra om..haha…-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: