Nu har målarna varit hit och vänt. Dom har spacklat väggarna och skulle återvända om ett tag och måla taket sa dom, det sa dom väl runt tio typ. Jag har sett ghost wisper eller hur det stavas. Får se vad jag mer ska hitta på. Har i alla fall dokumenterar lite med kameran över arbetet så ni får se resultatet sen.

Har fixat en liten kontaktlåda här på vänster sida. I fall någon skulle vilja kontakta mig via mailen så kan man alltså göra det där. Kan ju vara smart kanske? Eller så har jag bara gjort det i brist på annat vilket är den egentliga saken.

Vad gör ni idag? Jag anmälde mig nyss till Litteraturvetenskap och barn och ungdomslitteratur som börjar på måndag nästa vecka. SKA bli sjukt spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: