Alla känner väl igen den känslan?

Eller så antar jag det. Alla som någon gång druckigt alkohol (framför allt öl) vet att när man kommit till en viss gräns blir man AKUT kissnödig. Man tror man ska kissa på sig bokstavligt talat och oftast är det i helt olämpligt tillfälle. Kanske när man är på en helt öppen gata eller bara så att man helt enkelt inte kan så man får hålla sig och man tänker okej snart har jag kissat på mig. ÄNDÅ lyckas man hålla sig. Jag tycker det är sjukt intressant. HUR man lyckas. Lika är det när man behöver spy, fast då blir det ju ofta AKUT. Jag har alltid hatat att sitta i mitten i en bil när man blir spy sjuk. Alltså man känner att nu jävlar är spyan på väg upp och man får PANIK och börjar skrika åt alla i bilen, JAG måste ut jag MÅSTE spy. Såg får folket panik, chauffören tokbromsar, den som sitter bredvid slänger ut sina ben genom bil dörren och den som ska spy SPYR rakt ner i marken så det skvätter över hela asfalten. Det är så sjukt fräst. HAHA

Jag glömmer aldrig när jag stod och tok spydde och började diskutera med Lena, LENA jag spyr spagetti det kommer massor med långa spagettis ner här, man ser dom riktigt och sen är det RÖD vin. Lena bara MEN Madde för fan jag vill inte veta haha. Ibland kan jag vara för fräsh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: