Måste tipsa om en bok. Jag började läsa barn och ungdomslitteratur idag, eftersom jag nästan hade alla böcker så tänkte jag inte köpa några ut över dom. Tills jag fick ett presentkort för 100 kr på CDON.com , jag tog då och beställde två böcker till litteraturkursen. Blev som jag vill vara och lill-zlatan och morbror raringen.

Lill-zlatan har ni nog alla hört talas om. Handlar om svartsjuka lill-zlatan som blir arg när hans morbror träffar en pojkvän. Dock får man aldrig det utskrivet helt i boken MEN man förstår att det är så mycket viktig bok för barn då jag anser att alla barn måste förstå att det finns människor som inte följer mallen och håller sig till det “normala”.

I alla fall, som jag vill vara var även det en bok som skilde sig från vanliga ungdomsböcker. Den handlar om 15 åriga Jessica som blir gravid. Jag kan säga att boken var sjukt bra. Läste ut den på 2 timmar. Den var tyvärr pocket bok. HAR svårt för pocket men hittade den inte inbunden, dock så funkar det med pocket. Nu när jag läste denna blev jag sugen på Katarina Von Bredow’s andra böcker, kanske konstigt när en tjej på tjugosex år vill läsa ungdomsböcker? Jag kan inte låta bli jag är en riktig bokslukare, läser det mesta. Denna bok var sjukt bra och i slutet föll det tårar från mina kinder. Vill du läsa en bok som är lätt att sluta och tycker det är intressant med graviditeter? LÄS denna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: