Började morgonen med att jag fick ett sms, jag fick jobba mellan 8.00 och 12.00 , fick hetsa upp William och sen begav vi oss till hans förskola, jag tog bilen. SÅ sjukt najs att ha sonens pappas bil i några dagar. Lättare att ta sig fram fort. Kom till där jag skulle jobba och jobbade mina timmar. Precis när jag ska gå hem får ett barn magsjuka… NU är man rejält rädd kan jag erkänna. Magsjuka är som en jävla skräck, bara tanken får en helt LIVRÄDD.

I alla fall gick jag hem och pluggade, läste boken jag skrev om i inlägget under, SOM jag anser att ni också ska läsa. Hehe, sen gick jag och hämtade sonen. Begav oss hem och sonen ville springa upp till grann-tjejen, hon kunde inte leka idag så då ville William över till grannen hon som har katt och är barnmorska. Jag sa att ja gå dit, sen hade William stått och råplingat på dörren flera gånger och jag hade huvudvärk (typiskt jämt när man jobbar och stressat) , i alla fall så ringer William på igen och jag bara med typ irriterad mamma röst “JA vad är det William?” hehe, var ju inte menat att låta sur men när någon ringt på bara för det är roligt flera gånger lessnar man, dörren var öppen så. Så hör jag grannen säga, HEJ! Snacka om att jag skämdes, låta så där otrevlig. HAHA, jaja. Som mamma får man vara otrevlig ibland, är ju uppfostring också. Så frågade hon om det var okej att bjuda William på lite kakor hon hade bakat idag men det var nötter och mandel på, jag sa att William får äta allt han är inte allergiker. Så gulligt, jag älskar verkligen mina grannar. Så William gick dit och lekte med katten. Har sagt till grannen att hon får säga ifrån om inte hon vill ha dit William, men hon säger att han är SÅ välkommen. Jag är dock lite så där typiskt svensk och vill inte att William ska tränga sig på. Han är dock väldigt social så han vill umgås med alla.

Efter han kom in satt jag fortfarande och läste så han tog och knäppte kort på mig. HAHA, kändes sjukt att se hur man sitter i soffan, men ni ska få en bild. Sen så gjorde jag en egen blandning mat. Tog köttfärs och stekte i olja i wokpannan, sen hade jag i nykokta nudlar och wokgrönsaker, hade på olika kryddor. William ratade rätten (vilket jag redan förstått, han gillar inte alls att prova nya saker. BARA makaroner och korv som duger åt honom). MEN den var god, drog sen till maxi. Där berättar William att han varit med i falukuriren idag, fick lov att köpa den och han var med på två bilder EN stor på honom, så roligt. Sen köpte vi lite dammsugare eller punchpraliner kallas det också för tror jag? Samt varsin semla, sista veckan nu. LÄR passa på älskar semlor.

Drog hem och jag somnade framför tv:n . HAHA, helt slut har jag varit hela dagen.

Fick biobiljett från kåren då jag besvarat några frågor.
Middag
Göttans


Min drog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: